SOCIALE & ECOLOGISCHE IMPACT

Als circulaire partner ontwikkelen en produceren wij toffe upcycle producten, waarbij inclusief werken, CO2 besparing en het verminderen van afval centraal staat.

We stellen graag onze creatieve denktanks en sociale productiefaciliteiten beschikbaar, om samen hét upcycle product te ontwikkelen dat precies aansluit bij jouw circulaire doelstelling. Daarbij maken we inzichtelijk wat de sociale, ecologische en economische impact is geweest.

Naast dat deze producten de circulaire transitiedoelstellingen van jouw bedrijf ondersteunen, creëert dit een unieke kans om extra binding en bewustwording met je doelgroep te realiseren.

Wij maken van jouw afval een nieuw upcyle product

Bedrijfsafval of kleding over dat klaar ligt om weg te gooien?

Zet jouw waardevolle materiaal in, om een uniek duurzaam relatiegeschenk of upcycle product met een verhaal te maken.

Upcyclede relatiegschenken_Upcycle Lab_upcycle gift

MAATWERK

Upcycling is maatwerk. Bij de ontwikkeling van de upcycle producten en concepten maken we gebruik van ons upcycling waardemodel. We vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe we dit voor jouw bedrijf in kunnen zetten.

Upcyclede relatiegschenken_Upcycle Lab

INCLUSIEF WERKEN

Onze upcyclede producten worden gemaakt in sociale leer/werk ateliers. Hier zijn we super trots op. Een belangrijke doelstelling bij de oprichting van ons bedrijf is (werk)plezier en anderen de ruimte en kans geven om mee te doen. Daarom werken wij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die heel graag weer aan de slag willen maar waarvoor de stap naar betaald werk nog te groot is. Door deze aanpak verbinden we gepassioneerde en kundige mensen aan ons bedrijf en werken wij aan kansen en plezier. Een win-winsituatie voor iedereen.

GEEN EIGEN ‘AFVAL’ MAAR WEL EEN UPCYCLE GESCHENK?

Geen probleem, onze circulaire partners en klanten hebben genoeg afvalstromen over die ze graag beschikbaar stellen aan andere bedrijven. Zo is het toch mogelijk om jouw eigen maatwerk upcycle product te realiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.