PRODUCTMARKETING OM BEWUSTWORDING TE CREËREN

Onze expertise en passie zetten we in, als bruggenbouwer om de promotionele markt te verduurzamen. Dit doen we door uitsluitend duurzame relatiegeschenken,  producten, en merchandise in te zetten, die gemaakt zijn van gerecyclede, upcyclede en organische grondstoffen. Geschenken die zoveel mogelijk circulair zijn en op de juiste manier geproduceerd worden.

Naast het extra onder de aandacht brengen van de merkidentiteit, adviseren we bedrijven hoe productmarketing ingezet kan worden om bewustwording over duurzaamheid te creëren.

eco potlood gemaakt van zeewier - biopencil

Een duurzame economie is alleen mogelijk in een functionerende natuur. Hierbij hebben we onszelf de vraag gesteld: wat heeft de wereld en maatschappij van ons nodig om hieraan bij te dragen, waar zijn we goed in en hoe kunnen we dit realiseren?

MEER MET MINDER

Door doelgericht werken en te denken in mogelijkheden, leveren we geschenken en concepten volgens het 3x minder principe: minder afval, minder CO2-uitstoot en minder voorraad. Daarnaast zijn we 100% transparant en vertellen we graag, hoe en waar onze producten zijn gemaakt.

DUURZAAM ONDERNEMEN.
ANDERS ONDERNEMEN.

Innovatieve duurzame relatiegschenken, gezond ondernemerschap, duurzame bedrijfsprocessen en het generen van sales voor duurzame merken, vragen om anders ondernemen. Dit zal misschien een beetje wennen zijn, maar wel zo fair, gezond en beter voor de wereld. Nieuwsgierig? We vertellen je hier graag meer over.

Upcycle Lab - duurzame relatiegeschenken

SOCIAAL ONDERNEMEN

Een belangrijke doelstelling bij de oprichting van ons bedrijf was (werk)plezier en anderen de ruimte en kans geven om mee te doen. Door te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, verbinden wij gepassioneerde en kundige mensen aan ons bedrijf. Een win-winsituatie voor iedereen

DUURZAAM WEGGEVEN. KAN DAT EIGENLIJK WEL?

Een hele terechte vraag want de weggeefindustrie, is een consumerende industrie. Veel relatiegeschenken zijn laagwaardige producten uit verre landen en worden vaak eenmalig of niet gebruikt. Als je het écht goed wilt doen, zou je als bedrijf eigenlijk niets weg moeten geven. Dat is alleen niet altijd realistisch, gewenst of gewoon (nog) niet haalbaar.

Als duurzaamheidsexpert adviseert Eco Concept Group hoe er bewust omgegaan kan worden, met wat er wordt weggegeven, waarom en aan wie. Met elkaar bepalen we concrete duurzaamheidsdoelstellingen en selecteren we de producten die hier naadloos bij aansluiten. Daarnaast is het binnenkort mogelijk om de footprint van het product te compenseren via ons Zero Waste Program, door het planten van bomen.

BRUGGENBOUWER

Naast dat we sociaal en lokaal maatwerk producten produceren, met ons Upcycle Lab of Grondstoffenbank, zijn we enorm trots op de duurzame merken waarvoor Eco Concept Group de bruggenbouwer mag zijn. We vertellen je graag alles over hun missie en bijzondere verhaal. Uiteraard is het mogelijk deze duurzame relatiegeschenken te voorzien van een logo of communicatieboodschap.

Bekijk nu ons duurzame assortiment

WAT DOEN WIJ NOG MEER?

We bankieren bij Triodos Bank, drukken CO2 neutraal op gerecyclede papier, maken zoveel mogelijk gebruik van plasticvrije verpakkingen, transporteren CO2 neutraal en compenseren onze CO2-uitstoot door het planten van bomen.